BEZORGEN

Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, gaan wij de bestelling uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met je order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zorg er daarom altijd voor dat je persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan. Je ontvangt ook een bevestiging per mail wanneer je pakket verstuurd is. Tevens ontvang je een track en trace code zodat je ook zelf jouw pakket online kunt volgen.

 

VERPAKKEN:

Yuanda besteedt zeer veel aandacht aan het verpakken van je bestelling. Zo worden alle breekbare spullen apart en zorgvuldig door ons verpakt. We hergebruiken zoveel mogelijk dozen die we van onze leveranciers ontvangen. Op deze manier dragen wij bij aan een minder grote papierberg.

 

BEZORGEN:

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 15:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Weekenden (za, zo) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met PostNL of DHL.

 

BEZORGKOSTEN:

Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen bezorgkosten berekend. Deze zijn dan voor rekening van Yuanda.

 

RETOUR

PROBLEEMLOZE RETOURZENDING:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yuanda.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Adres retourzendingen:

Yuanda

Tav Retourzending webshop / ordernummer…………

De Heurne 10

7511 GX Enschede

Indien je de retourzending NIET naar bovenstaand adres stuurt zal deze door ons worden geweigerd en ook niet in behandeling worden genomen.

 

VOORWAARDEN RETOURZENDINGEN:

Meld je retourzending altijd vooraf aan. Dat kan telefonisch maar makkelijker is dat via info@yuanda.nl. Indien er een gebrek is aan het product omschrijf dan duidelijk het gebrek en stuur een foto mee zodat Yuanda het gebrek goed kan beoordelen en het netjes kan oplossen.
Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Vergeet ook niet je naam en/of ordernummer op het retour pakketje te vermelden.

Stuur je een product retour naar Yuanda en raakt het product kwijt of beschadigd tijdens transport? Dan zul je het product wel moeten betalen. Daarom is het verstandig om het product zorgvuldig en goed te verpakken en te vragen naar een “bericht van ontvangst” als je iets naar ons terugstuurt. Je vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij Yuanda is aangekomen, krijg je hiervan een bewijs van het postkantoor of koeriersdienst.
Kies je voor de optie om geld terug te ontvangen, vermeld dan ook je rekeningnummer. Mocht je een vervangend artikel toegestuurd willen krijgen vermeldt dit dan duidelijk in je e-mail.

Winkelwagen

close